Till ökning i familjen

Då så har vi en liten parvel runt om kring oss igen en ca 12 veckers kissemisse. Han heter Turbo en urvirvel som springer runt här hemma. Så himmla mysigt:)
Turbo var lite rädd i början för Rufus men nu när han har fått en riktig höger tass över nosen så går det riktigt bra. Turbo skulle helst vilja äta upp den dära svansen som går i 190 hela tiden man får ju massa käfft smällar. Men det går nog inte hihi.

Gårdagen blev en liten runda till Angelika hennes man stack ju hem då kunde jag invadera henne lite med lite roligheter.

Imorgon drar mannen till Arlanda för att sända iväg några polare till han på resa. TA TA biljeterna älskling så drar vi utomlands en sväng istället.

Nu då så händer det inte så mycket mannen spelar katten kollar på och halvsover hunden han halvsover breved mig så det e rätt lugnt. Ska nog gosa ner mig i soffan sätta på en film och slöa lite jag ta med mig cola och chips så e man helt väck en två timmar:)

Blev ju inget långt idag men orkar inte skriva så mycket. Har ju inte hänt nått mer än att det blev en till ökning.


JOEL LAHOLMS TIDNINGS BLOGGARE

Joel min mammas väns son har med blogg och han har varit med i tidningen idag kolla och läs!


Hans blogg: http://liindblaads.blogg.se/
Tidningen: http://www.laholmstidning.se/article/20100819/LAHOLM/708199730/1196/*/deras-liv-finns-pa-natet


Blev en litet extra inlägg nu:)



SKVALER DAX

Nu som sakt är det skvaller dag:) Gilla gilla inte läs en bit i alla fall idag kommer det lite skvaller från tidningen Veckans NU!


"JAG ÄLSKAR HOMOSEXUELLA MÄN" Ja ni som sakt Viktoria Beckham har många gay vänner och David Backham är extremt svart sjuk.




"HELT UR BALANS" I tidningen står det " Poch själv medger att hon inte har mycket till övers för killar generellt. - Jag har inget gemensamt med homosexuella män. Eller ja, förutom min man, mina bröder och min pappa."
Vidare står det att hon älskar homosexuella män och så är det bara! SKIT ASSÅ VAD DÅ INTE TÄNKA PÅ DAVID.


SEX SCHEMA
hahaha det skulle man ha ibland asså. Så är det. Brad Pitt och Angelina Jolie har ingen sätt på jätte länge men på premiären av "salt" som Angelina har huvudrollen i. Såg de tillsammans som två nyförälskade tonåringar.





Så vad menade jag med sexschema Brad och Angelina berättar mer än gärna om sitt sexliv. Hon säger VI HAR ALLTID SEX EFTER ETT SCHEMA. Alla har ju sitt sätt att ha sex på:)

TIGER PÅ HUG IGEN
Som alla vet har ju Tiger varit otrogen mot en rad massa kvinnor och nu vill han gifta om sig med en av älskarinnorna.  Alla hans älskarinnor så har Rachel den som har fått mest uppmärksamhet i  media. Tiger ligger än i skilsmässa med Elin. Han vill redan börja ett nytt liv med Rachel som han inte riktigt har kommit över henne.
Bilda familj redan hallå du ligger i skilsmässa sjukt låter lite som min pappa.





Lite grejer har ju kommit fram men en sak som jag bara var tvungen och läsa lite mer om är detta.


BRITNEYS BABYBESKED!!!!!!
ÅÅÅ skit säger jag bara hon ha barn visst låt gå. Hon vill utöka familjen och föjdjupa hennes och pojkvännen Jason Trawicks relation. De har redan berättat för svärföräldrarna.


Lite smått och gått kommer mera men om du vill veta vad som står i tidningen med i detaljer köp den. Kommande dagarna kommer det skvaller i från tidningen och andra med troligen men en början på en skvallrande blogg är en början på en rolig blogg:)


God morgon god eftermiddag

Dagen började när jag kom hem igår kaoset har lagt sig i alla fall det mesta.
Alla har väl varit i skolan idag och igår hoppas alla tyckte det var kul första och andra dagen. Själv slutade man ju skolan i sommras.

Idag har det varit lungt varit och handlat ätit nudlar ska snart ner i tvättstugan igen:) Ska tvätta sen så blir det över till älskling. Ska bli så sjukt skönt att komma hem till älskling igen:)

Nu ska jag bädda packa och röka sen blir det tvätt:)

PS: blir mera sen lova blir skvaller:)


HEMMA

Hemma blev en helt vild kväll gaaa säger jag bara kaous typ tog mina grejer och stack typ.
 Men vet inte så mycket nu men det e kaous här.

 SAKNAR I ALLA FALL MIN ÄLSKLING JENS



hihih

Fin som fan nu. Efter att ha städat och hållt på hela dagen är det skönt med lite varmt vatten på sig.

Tisdag idag dagen började med att jag gick upp nio pappa ringde. Blev kaffe och cig sen såg jag My`s katt då visste jag att hon va ute så blev en sväng med Rufus ner till dem.
Sen gick klockan väldigt väldigt sakta innan den hann bli 13 för tvätt. blekte lite kläder. Efter en lång tvätt så kom älskling hem blev ficka sen en samma mys innnan han satte sig vid xboxet.
Han hann inte spela så länge gjorde makaroner och korv så han fick stoppa och äta lite.


Pratat med Danny boy idag min älskade bror. Saknar  han<3
Hans tjej har ett lika dant namn som en känd fotbollsspelare:) coooolt måste det ju vara lite.


Suttit vid datan sedan dess gjort nny blogg så klart. Läst aftonbladet och kollat de vanliga bloggarna
  • Amir
  • Kissi
  • dessis
  • jacki
Idag orkar jag inte skriva något och lägga ut en komentar om dem men kommer nog i morgon.


Nu ska jag ta en natt macka och lite oboy sugen på de sen blir det ut med hunden natt cig och sen blir det isäng:)

GOD NATT ALLA:)<3



VÄLKOMMEN

Välkommen så nu e jag på banan igen å här är det hade en annan men så är det när man inte är försiktig så snor någon jävel den och skriver skit om en sedan blir fett lak.

Men ni vill väll veta lite vad som kommer komma här på bloggen. Här kommer det vardagliga saker skitsnak och massa kommentarer på inlägg om bloggare.


Ingen ska ta illa upp mina tankar och om man ska tycka och tänka så har ni ju mig här och säga det här till mig nu har jag fått ut mig de i alla fall.


Första inlägget blir nog inte så långt. kommer nog bli en hel del massa ikväll sitter ju själv vid datan och mannen han spelar XBOX suger lite.


Så vf jag startar en blogg bara så här är därför att alla bloggare bråkar med alla och så blir lite tjatigt efter ett tag. Fått veta mycket idag men ska alltid ha en posetiv sida på allt. Frågan är om man har rätt eller fel. Skit samma i alla fall kommer mera om de senare och förhoppningsvis så får vi en rätsida på allt


Idag har jag tvättat (blekte jacka och lakan så nu e de vita) varit ute med hunden och väntat på älskling.



Kanske ska berätta vem jag är en helt vanlig svensson tjej som bor i Enköping (sveriges närmaste stad :) ) 19år och varit tillsammans med min kille Jens i 1år. Bor med min mamma för tillfället 2år tilbaka efter skiljsmässa. Har en hund på 8år som heter Rufus. Sover jobbar och är med älskling för det mesta men händer alltid något skoj här hemma i alla fall.


Nu ska jag ta och röka en liten cig ett tag sedan. Kanske ska svänga förbi My på vägen ut och fråga om hon ska följa med ner.



PUSS HEJ hoppas ni fick en första överblick på min nya spännande blogg


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0