Slut

Det e slut nu nu måste allt ut och det kommer nu. Allt som ingen vet.

Började med att jag fick jobb på idrottsbudet. Hade bara killar runt om kring mig. Hade jätte kul. Men jens blev avensjuk han klagade och så. Sen så fick jag fredriks nummer vi snakade och pratade jätte mycket åkte med han två gånger vi hade jätte kul kom på att vi var sjukt lika. Skojade om att vi skulle ta in på hotel och lära känna varandra mera. Blev irriterad på jens att han alltid var irriterad på mig. Kollade på ringar för vi ville förlova oss med varandra men sen så blev jag rädd. Tänkte en massa på det. Tre dagar innan jul så kom jag hem var nere avaktande ville inte såra dej men tog en duch fick lite besök sen så hade ju gjort mat en liten förtidig julmiddag när vi hade lagt upp mat så sa jag att jag ville göra slut. Du blev helt galen och försvan ut ville dra. Du kom tillbaka och grät jag kunde inte mer göra än att bara ta imot det du sa till mej. Gick sedan sa bara hej då och gick du skrev ett jätte långt sms. Gick till jobbet dagen efter var nere och tänkte på dej du skrev flera sms flera dagar i rad. 23de så kom jag förbi packade mina grejer och flyttade hem. Den dagen så hade pappa bråkat med yvonne kom hem till mamma och mej ett tag och pratade ett tag sen drog han till carol. Julen firade jag med monika och lasse med mamma. kuPappa blev min julklapp en pappa som kunde prata med min mamma och han sa att han älskade mig jätte mycket kunde inte få en finare julklapp. Fredrik sände mig ett mms med en bil på sig själv han var så söt i fluga hihih. Lördagen kom och jag åkte hem till Fredrik pratade massor och gjorde massa roliga saker. Sov där och var hos han till måndagen. Träffade hans syrra och hade jätte mysigt hela helgen. Sen gick allt bara framåt nyeår med Fredrik och hans far med släkt det var så skönt vi kunde snaka om allt vi kompleterar allt med varandra kan säga vad vi känner och tycker. Fredrik öser på med komplimanger och vi tycker sjukt mycket om varandra så 2010-12-31 blev vår dag.

När klockan slog tolv tog du mig i handen gav mig en jätte kyss och frågade mig vill du att det ska vara du och jag mot världen?


Nu har ni fått veta saningen. Skiter i vad Jens eller någon annan tycker om ni inte är glad för mig så tycker jag att ni ska skita i mig. Ta bort mig på allt ni har om mig och allt ni har addat mig på för vill inte ha svin som vänner.


Första gången jag säger det och första gången jag skriver det ÄLSKAR DEJ men inte så att jag kan säga det till dej men kan skriva det för jag tycker sjukt mycket om dej FREDRIK BOSTRÖM




Du förstår kanske någon gång

Fonky Fresh - Kärleken brast


Hemma

Hemma hemma hemma eller borta borta borta vet inte riktigt vart jag står längre finns så mycket och säga men kan inte säga nått för jag vet inte. Allt är borta vart e jag vart finns jag vart kommer jag när var hur??


RSS 2.0