Deciree

Bytt till
deciree.devote.se




Tråk

Förr kunde alla vara med en men sen man skaffa pojkvän så kan man inte de längre utråkad av alla jävla människor som dissar en för att man har pojkvän. Har fan inte gjort ett skit mot er och det var fan ni som lämnade mig trött trött trött på alla. Alla e på fest och ränner runt men ingen frågar mig nått. VF???

Men ska sluta att höra av mig ska fan inte göra ett skit svara på sms eller nått inget så ska ni fan få. Det är fan inte vänner!!




Har varit hos mamma hela dagen. Nu sitter jag här framför datan. Jens sitter väl vid datan och segar. Han lämnade ju mig i soffan. Får väl se vad som händer ikväll skulle vilja göra nått med nån men alla verkar ju så jävla upptagna.





FESTA SKULLE VARA KUL ELLER BARA GÅ UT


ROBINSSON

GOD NATT SOV GOTT



We nu är det Robinsson sjukt kul att det är tillbaka. Ska kolla det sen sova.

Idag har jag städat så klart lagat mat men inte kommmit till duchen än. Varit en sväng till mamma och pratat skulle ju hjälp henne men det blev inte så. Får soffa på Lördag nice nice är det.



MORGON

Det är morgon ny dag och när man kollar ut så regnar det lite segt men dagen kan ändå bli perfekt.

Mamma har fått lite uppgifter och göra som jag ska hjälpa henne med ikväll.

Idag ska jag
  • städa
  • diska
  • ducha
  • hjälpa mamma

Sitter just nu här städat på bordet i alla fall så jag kan ha datan någonstans. Lyssnar på Musik på tv. Mysigt inte så mycket och göra hihih. Ska bara ta mig en sväng in hit innan jag fortsätter tänkte jag.


HA EN BRA DAG NU ALLA
KRAM




BILDER

Inga bilder tidigare bara en men nu kommer några kommer mer i morgon!



ÄLSKLINGEN MIN




JAG OCH ÄLSKLING FÖR JÄTTE LÄNGE SEN




JAG INTE GJORT NÅTT MED BILDEN DEN BLEV SÅ


IMORGON KOMMER DET BILDER FRÅN TELEN MÅSTE ÄNDÅ TÖMMA OCH GÖRA NY UPPDATERING



inget körkort inget jobb

Inget körkort inget jobb

 

Dagen ungdomar har orfast inte råd med ett körkort förens det har ett jobb men jobben kommer inte av sig själv. Och när man ringer om ett jobb får man frågan har du körkort? Svaret blir oftast nej.

Jobbet vill inte ha en för att man inte har ett jobb. Men då tänker jag så här.

Om man inte har ett jobb så får man ingen inkomst och ingen inkomst inget köskort eller jobb. Skolan går man i för att få en utbildning men allt efter utbildning får du ta hand om själv. Jobb bostad allt men igentligen tycker jag att man skulle få en skuss på vägen när man går i skolan. Man går igenom hur man söker, arebetsinterjuv och allt men inte mer. När man slutar kanske man pluggar vidare de får man inte veta hur man gör. Som sakt alla pogram blir man ju inte utbildad på.

Så här ser det ju ut för alla:

·         Skola

·         Plugga vidare

·         Jobb

·         Bostad

·         Körkort

·         Ett liv

6punkter som stämmer oftast in i en människas svensson liv. Att inte ha jobb pengar är frustrerande för ungdommar. Ska skriva in sig på arbetsförmedlingen vad gör dem??

Googel sökning;

Arbetsförmedlingen är en svensk statlig förvaltningsmyndighet, som sorterar under Arbetsmarknadsdepartementet och ansvarar för den offentliga arbetsförmedlingen och dennas arbetsmarknadspolitiska verksamhet.

Verksamhet

Arbetsförmedlingen ska verka för att förbättra arbetsmarknadens funktionssätt genom att effektivt sammanföra dem som söker arbete med dem som söker arbetskraft, prioritera dem som befinner sig långt från arbetsmarknaden samt bidra till att stadigvarande öka sysselsättningen på lång sikt.[2] Tanken är inte att Arbetsförmedlingen ska ordna anställning åt en arbetssökande. Istället ska myndigheten bidra till att rusta varje enskild individ och vara en länk mellan företag med rekryteringsbehov och den arbetssökande.

Så vad får vi igentligen hjälp med får du den hjälp verksamheter säger att den ska hjälpa till med?



Allt bara snurrar inom mig. Jobb körkort familj liv pengar allt men får ingen koll på det nu har jag i alla fall fått av mig lite. Kanske bäst så jag inte blir tokig.





tjo

Ska väl bara säga några ord. Kan inte sova suttit och gjort lite små saker på datan och så. Trött men kan inte sova.

Idag har älskling varit hemma hela dagen så vi haar haft det myspys hela dagen med kykling curry och ris och sen film tv och godis.


Imorgon blir det mer papper plocka diska och så hoppas på det bästa asså.

Å suttit och tänkt på en annan sak idag skulle vilja vara med barn. Tänk och ha ett litet liv i magen och när den kommer ut att man håller om den och älskar den som sitt. När den blir äldre att den sover i en säng och bara myser. Börjar skolan får madrömmar och sen slutar skolan helt otroligt att allt går så fort. Måste ju säga när jag sitter och tänker jag på mamma hur hon känner sig nu när jag har dragit. Måste kännas otroligt konstigt. Ja ni värst vad vi tänker asså


GOD NATT PÅ ER I ALLA FALL

WEE

Mina kussiner från norge är här och jag sitter nu hemma med Carolin och väntar på att Camila och Sandra kommer så ska vi ha lite tjej kväll ikväll med att träffas och prata av oss.

Jobbade idag en stund blev 13.30- 16.00 jag tyckte att det var väldans mysigt.
Har städat tvättat och gjort fint hemma nu så nu gosar jag bara in mig.


Imorgon kommer det bilder från ikväll och ett långt inlägg.

GOD NATT I FÖRHAND



12%

12% kvar blir ett kort god natti inlägg.

Bara varit hemma hela dagen inte orkat göra nått förens älskling kom hem och skika ut mig i bilen vi skulle lämna in hans data och köpa tv. Blev tv och lämna in datan på alina. Sen när vi kom hem blev det göra om och sen så blev det tv för mig hela kvällen okända. Nu orkade jag inte längre tv så kolla här lite men som sakt blir inte länge här heller.


GOD NATT


God morgon God eftermiddag

Belv en kul avslutning med pappa med jobbet. Har jätte kul med pappa är så glad att vi har fått kontakt igen. Fredagen blev en lugn dag med chips och cola på sängen med lite idol för en gång skull. Ligger i sängen nu med och skriver väntar på pappa och yvonne för de ska komma över och fika.

Idag blir det ju besök av pappa och yvonne så klart det visste ni ju redan sen blir det handla lite sen får vi se hur det går.
Kommer mera senare







RSS 2.0