.....





Förlåt

Förlåt att jag inte skrivit så mycket på några dagar inget alls menat korekt men e sjuk.

Måndag: ringde ju en massa samtal lite här och där och sedan blev det akuten med fingret fick pencelin för det. På kvällen ringde pappa och frågade om jag ville följa med han i bilen till hudiksvall så blev och göra det var jätte trevligt. kommer bilder senare.

Tisdag: åkte ju med pappa var inte hemma förens vid 3tiden. Gick och la mig ett tag sen kom älskling hem och väkte mig ducha tog in katten i en bur och åkte i väg med den till dike. Sen handlade vi hämtade ut medecin somnade redan vid nio grät en skvätt för övertrötthet.

Onsdag: blev lugn med pizza på kvällen var helt borta den dagen. älskling och jag fira 1år och 1månad mycket skoj.

Idag då: Tvättat diskat och pyslat hemma haft Jonas på besök som var mycket trevligt Pumba kom lite senare med. Ska åka med pappa ikväll med så får se om det kommer in något fredags inlägg men ni förstår om jag inte lägger ut nått sover då.





AKUTEN

Ringde en massa samtal idag anmälde förra ägaren på katten och så ringde om mitt finger först ringde jag
  • carema
  • 1177
sen blev jag slusad till akuten
Nu har jag varit där men har fått nått som heter sjuksköteakut som jag ska vara hos kl 18,15 får se hur det går helt slut nu. Mitt finger e stort som ett hus och har jätte ont i det.

Katten ligger fortfarande under sängen och skriker hon ska få komma till Dike i morgon och skrika där.

Kommer sen hur det gick på akuten men ett god natt.


God morgon gott folk

27
Och jag har fått mina pengar men att jag har flyttat så e de slut direkt mamma skulle ha räkningar skulle betalas så nu e jag pank hatar detta asså blir så nedrans sur. om jag bara hade betalt mina räkningar hade jag haft pengar kvar. MENMEN hoppas på bättring nästa månad uff blir inga pengar alls då troligen uff uff.


UFF= dö jobbigt
Kom på ordet uff idag så idag blir allt uff jobbigt.

Hämtade katten igår men det var ju ingen höjdare blir ingen bra katt asså. Ska till Carema och kolla mitt finger blev biten igår när jag kolla på en av hennes syskon uff ont ska jag bara säga svullllet och uffit.
Turbo försöker få den att komma fram men hon gör inte de hon springer och gömmer sig. Är smått iriterad på den nu men inget jag visar. Hon heter föresten skrollan (coca cola) svart och en vit fläck. super söt men går inte som sakt. troligen är den förvilldad:(


MEN GOD MORGON OCH HOPPAS NI FÅR EN TREVLIG DAG


RIP RUFUS


katt katt

Ligger i sängen nu
Kollar runt lite försöker hitta kattungen men hon e inte så jätte social en syster till henne bet mig i fingret så har sår där nu.
Turbo går på högvarg han gillar nog inte katten hoppas på att elli kan hjälpa henne. Annars lämnar jag tillbaka den
.
Orkar inte skriva så mycket ont i fingret och riktigt sur kommer nog mer i morgon.
PUSS OCH GOD NATT


HEJ HOPP

Det är lördag och jag sitter i sängen och tar det lungt kollar kattnamn blir att åka och hämta en kattunge till i morgon:)

Idag så gick jag upp och tog det lungt sedan när älskling vaknade så började jag städa så han hängde på han damsög jag skura så idag har vi varit duktiga. Sen blev det till jysk och kolla sen till mamma och hämta grejer. Tungt:P väl hemma blev det korv med bröd orkade inte göra annat. Älskling ville ha äppelpaj så blev sen sådan med vid 6tiden man e riktigt mätt nu men finns alltid lite småhål att stoppa godis i.


Namn på katten kanske
  • motor
  • tut
  • gel
  • åke
  • pt
  • tudor
vad tycker ni ge mig förslag tack:)


Ska snart snaska godis sen sova

GOD NATT FÖRTIDIGT

Hej hej hej

Sorry att jag inte skrivit på några dagar men ska bli bättre nu

I onsdags var jag hem till mamma och ringde en samma timjobb fick napp på två så det vart en höjdare.

Igår så skulle jag fortsätta ringa men så blev det inte. 8.48 ringer telen och en av mina ringda jobb i onsdags hörde av sig och ville ha vikarie så vid 45min på mig att klä mig och komma ner och jobba blev en läng dag och slutade med att jag somande på soffan en lång stund med huvudverk. Vaknade runt 20.00 och var upp en runda och gjorde mig klar för sängen kom i säng 21.00 somna inte förens vid elva men ändå.

Idag
var det en dag till på jobbet 8-16.30 roligt och fick höra det första på morgonen när jag kom till jobbet att jag var fin:) Lång fredag med massa roliga saker på jobbet. Hemgång handla och åter handla och sen donken på de sitter nu i soffan och tar det lungt.

NYHETER: Alla som bloggar måste ju veta om Jackie och Kissies bråk och Gran Canarie resan och det verkar inte som att det gick som det skulle i alla fall men kollat på de avsnitten nu som finns och har stört mig på att jag känner igen Rebecca men idag när jag var inne på mondoblog.se så fick jag i alla fall svar. Hon är en tjej från laholm som jag minns rätt bra efter alla åren en så otroligt söt tjej säger  jag bara. Att jag kom på att det var hon så skrev hon om joel på sin blogg så nu så känner jag mig lite stålt inte varje dag man kommer på sådant här kul. 

HÄR KOMMER I ALLA FALL DE BLOGGAR JAG KOLLAR IN VARJE DAG:


http://mondoblog.se/marieplosjo

http://mondoblog.se/bexury

http://mondoblog.se/alexandranilsson

http://mondoblog.se/Poppe

http://www.kissies.se/

http://liindblaads.blogg.se/

SOM ALLA SER SÅ LÄSER JAG PÅ MONDOBLOGG MEN ÄR MED PÅ BLOGG.SE MEN DET SPELAR INGEN ROLL TYCKER JAG.


Men ska lägga mig snart hemskt vad trött jag är men jobb e ju jobb och det tär på en hihi


GOD NATT










God kväll gott folk

Har precis kommit hem från jobbet.
Ska sova snart orkar inte valvaka för trött.
Ikväll blev det spagetti och köttfärssås till midda och sen blev det Ensam mamma söker med lite kaffe.
Lugn kväll med massa skojsiga saker.

GOD NATT GOTT FOLK


VALVAKA

SÖNDAG 19september
Idag är det val och jag har förtiidsröstat så för mig blir det inget spring på idag. Idag blir det att hämta mamma i grillby efter att hon har haft tjej kväll där och sen köra Rufus:(

Igår kväll kunde jag inte sova låg och vred och vände på mig men inget hände. När jag väl somna så har jag haft mardrömmar om hunden ingen kul dag och natt detta. Idag är det jobb med 16-22 så blir lite mer pengar idag i alla fall.

Morgon: vaknar och vill gosa med älskling men han får typ ryk och hoppas upp i sängen och säger att jag ligger på katten. Lite nere och sur vänder jag mig om och blir ännu mera nere. Går upp och sätter i ordning kaffe ger djuren mat och ska ge älskling ett glas kalt saft men välter ut allt precis vid han åå allt går så fel idag. skulle inte förvåna mig om jag skriver fel och så på bloggen idag men då får ni har lite övesikt dagen e på helt fel nivå.



Kommer mera om valet ikväll när jag kommer hem


God kväll God natt alla

Kl är snart halv ett och jag är än vaken har blivit och nöta spel på Facebook. Blev en lugn kväll. Ligger i sängen nu väntar på älskling att han ska komma och lägga sig. Verkade vara som att spelet gick bra idag.

Kollat katter på internett idag hittat en men hoppas på att den e kvar den 27de när jag fått pengar. Kanske finns en annan då det vet man aldrig. Vill ha en vit eller en spräklig helst vit. Turbo behöver ju en kompis nu när han blir sj så mycket kan ju inte fara längre stunder om inte tven är på.

Jobba i morgon blir med johan. En glad och rolig prik:)

Har diskat städat och gjort kykling sallad idag men fick inget lödagsgodis lite synd ju.

Men nu ska jag sova gott folk


GOD NATT



HEJ HEJ

Idag har jag inte gjort ett skit. Pappa har varit här en sväng riktigt kul. I morgon ska jag jobba. Rufus ska bort och ska hämta mamma.

DET ÄR KVÄLL OCH HAR SJUKT TRÅKIGT!!!!!!!!!!!

Vad ska jag göra kväll ingen vill snaka med en alla verkar så osociala till och med mannen min han spelar. Letar katt gör jag hittat en men vet inte om de e kvar de lades ut 4agusti så får se om de e kvar när jag har pengar igen. Sängen var grymt skön att sova i i alla fall. Ska väl lägga mig i den snart och sova finns ju ändå inget och göra.

Turbo sover Rufus sover och jag är godis sugen


God morgon gott folk

Hoppas ni har sovit gott.
Det har jag i alla fall super.
Ligger kvar i sängen än för igår så kom älskling hem med en motorsäng de e lyx på hög nivå de.
Ligger och kramar katten han tycker det e mysigt att ligga under pappas täcke på mammas täcke och kolla ut.
Han växer så det knakar.
Hunden ligger nedanför och halv sover ska försöka få tag på Ulla så får vi se vad vi gör. Blev ju väckt av ANDREAS och han villle att vi skille komma och hjälpa med datan. SUCK.



RSS 2.0